Paperblanks is opgericht in 1992 en heeft reeds wereldwijd bekendheid verworven. De Paperblanks notitieboeken, agenda's, dagboeken, adresboeken en gastenboeken onderscheiden zich ieder met een unieke kaft en design. De designs en kaften zijn geinspireerd op grootheden uit de geschiedenis, visionairs, rebellen en artiesten van alle leeftijden over de hele wereld.
Er gaat vaak jaren overheen voor het ontwikkelen van een nieuwe kaft. Ieder notitieboek van Paperblanks vertelt zijn eigen verhaal. Sinds de eerste collectie Paperblanks uitgegeven in 1992 zijn ze inmiddels uitgegroeid van enkele titels naar 40 verschillende series in diversie uitvoeringen.
Het papier dat gebruikt wordt voor Paperblanks wordt speciaal gemaakt voor de notitieboekjes. Het papier is zuurvrij en gemaakt van duurzame pulp van bomen. Het bindmateriaal gebruikt in de notitieboekjes is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

 Nu ook in ons assortiment


We hebben weer verschillende artikelen van uitgeverij Plint op voorraad.

Verjaardagskalender, bekers met een poetische opdruk, zadelhoesjes met een gedicht erop, raamgedichten en diverse mapjes poeziekaarten.....